Mobiele catering oplossingen

Wij bewijzen al ruim 10 jaar dat versbeleving, kwaliteit én snelheid wel samengaan. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis zijn wij een geschikte partner voor iedere organisatie. Of het nu gaat om grootschalige publieksevenementen, chique vakbeurzen of partycatering. Upgrade vandaag nog jouw event met onze mobiele cateringconcepten.

Informeer naar de mogelijkheden.

Onze cateringconcepten zijn erop ingericht om de bezoekers van jouw beurs of event snel van de lekkerste producten te voorzien. Vers belegde biologische broodjes, de dikste en lekkerste hamburgers, vers getopte pizza’s en vitaminebommetjes zoals smoothies en salades. Wij maken ze allemaal vers op locatie, met duizenden per uur. Hoe wij dat doen? Gewoon door te investeren in kwaliteit. Producten van topleveranciers, de beste apparatuur en vakkundig personeel. Dus geen onnodige wachtrijen maar een hoge servicegraad en maximale cateringomzet. En dat betekent niet alleen blije bezoekers maar ook een gelukkige organisatie.

Wij werken met modulaire units die voldoen aan de HACCP richtlijnen. De opstellingsmogelijkheden van onze eetgelegenheden zijn daardoor legio, van counter tot free-flow en van grote ambiancerijke restaurants tot kleine losse take aways. Wil je meer dan dat? Geen probleem. Onze concepten zijn volledig customizable; van assortiment en disposables tot verwisselbare buffet fronten en expo walls. Zo ben je ervan verzekerd dat ook het cateringgedeelte naadloos aansluit bij jouw evenement.

Bekijk hier onze assortimenten
Cateringconcepten