Wie zijn we?

Wij zijn CateringCreators, één van de grootste publiekscateraars van Nederland en onder onze voormalige bedrijfsnaam Pide Pain een bekend begrip in de evenementenbranche. Sinds 2007 maken wij op de meest uiteenlopende beurzen, evenementen en festivals de lekkerste producten. Heerlijk vers én snel. Want dat is waar onze cateringconcepten op zijn ingericht; versbeleving, kwaliteit en snelheid. Het resultaat? Een hoog serviceniveau en maximale cateringomzet. En dat betekent niet alleen blije bezoekers maar ook een gelukkige organisatie. Wil jij dat nou ook? Neem dan contact met ons op.

Contact

Catering Creators food 4

Catering Creators food 7

Wat doen we?

Tientallen jaren draaien wij al mee in de horecawereld. Overal zijn we al geweest, alles hebben we al gezien. Van internationale vakbeurzen tot de grootste dance festivals en van vliegvelden tot pretparken. Je vindt ons op internationale sportevenementen maar ook op besloten partijcongressen. CateringCreators levert foodsupport voor elk event. En of het nu gaat om publiekscatering, partycatering, exposanten- of crewcatering, we kunnen het allemaal.

Hoe doen we dat?

De details van ons succes gaan wij natuurlijk niet verklappen maar alles draait om investeren in kwaliteit. De lekkerste producten van topleveranciers, de beste apparatuur en vakkundig personeel. Upgrade jouw event met ons brede aanbod van cateringconcepten. Of ga nog een stap verder en laat CateringCreators de totaalcatering verzorgen. Wij boren ons enorme netwerk aan, regelen de mooiste food trucks en de beste sponsordeals. Zo ben je altijd verzekerd van de beste mix van bewezen hardlopers en de laatste foodtrends. Vraag ons om advies en wij stellen samen met jou een foodvisie op.

You name it, we create it!

Catering Creators food 6

Catering Creators food 10

Hoe het ooit begon

Eten op een festival of beurs moet een beleving zijn. Dat riepen wij ruim tien jaar geleden al. Maar als bezoeker heb je geen zin in ellenlange wachtrijen en als organisatie zit je niet te wachten op omzetderving. Met die gedachte in ons achterhoofd gingen wij in 2007 in opdracht van enkele organisatoren de uitdaging aan om cateringconcept te ontwikkelen dat een hoog belevingsgehalte had, kwaliteitsproducten serveerde én een hoge omzetsnelheid kon garanderen. Dit resulteerde in het concept Pide Pain, een eigentijdse bakkerij waarmee wij duizenden vers afgebakken en belegde broodjes per uur kunnen serveren. Wij bewezen toen al dat snelheid niet ten koste gaat van kwaliteit. Destijds als pioniers, tegenwoordig als ervaringsdeskundigen.

Vanaf de start werden we vaste foodpartner van RAI Amsterdam en ID&T en sindsdien is ons portfolio uitgebreid met vele mooie partners zoals Q-Dance, Mud Masters, TivoliVredenburg, B2S, MECC Maastricht en The Zoo Events.